loader image
Home / Finances conscients

FINANCES CONSCIENTS

El mètode Lucas Sturm

Una gestió de les teves finances alineada amb tu

Les finances conscients no sempre han format part de la meva vida.

Anys enrere no sabia estalviar, vivia ple de deutes i treballava mil hores per intentar sortir de la carrera de la rata.

Els diners no em portaven a tenir més qualitat de vida, més aviat al contrari. Les decisions que prenia no estàven prou estudiades ni alineades amb uns objectius que em fessin realment feliç.

Vivia com moltíssimes persones avui dia: per sobre de les meves possibilitats, en una relació no gaire saludable ni tampoc sostenible amb les meves finances i amb por constant de perdre el que tanta suor m’havia costat aconseguir.

Un dia vaig

entendre que havia de sortir d’aquell espiral i que si volia ser feliç, havia de deixar de posposar la felicitat cap al futur, que havia de trobar un equilibri entre viure el present i prendre decisions que m’ajudessin en el futur. Així, vaig decidir començar a qüestionar-me si les decisions que prenia, eren només per guanyar diners a curt termini. A partir d’aquest moment, vaig decidir viure com si ja hagués assolit els meus propòsits financers, amb més tranquil·litat i sense ansietat.

Així va ser. El canvi es va produir.

Vaig entendre que el meu passat (on el meu objectiu principal era sortir de la carrera de la rata a través d’assolir la llibertat financera), i el meu present (més enfocat a l’espiritualitat, una paraula que no sembla que es pugui associar amb les finances), eren i havien de ser compatibles, és més, al final totes les eines són recursos neutrals (els diners, la tecnologia, etc.) i el que fa que siguin “bons” o “dolents” és l’ús que en fem.

Anys després d’aquell canvi, he entès que allò eren “Finances conscients”. Una gestió de les finances que neix d’una presa de consciència sobre què volem realment a la vida i què podem fer per arribar a aconseguir-ho. Sense ansietat, sense cobdícia, sense viure per sobre de les nostres possibilitats, amb coherència i alineat als nostres valors, estil de vida i necessitats.

Des d’aleshores, em dedico a ajudar a les persones a produir aquest canvi en la seva manera de veure i viure les finances per tal d’aconseguir millorar la seva vidai la seva relació amb els diners.

Com treballo

Primer t’escolto,

parlem dels teus objectius i de les teves motivacions, m’expliques què et preocupa. Quedem (presencialment o virtualment), xerrem, i de mica en mica, anem convertint aquella muntanya en petits reptes o punts que siguin fàcils d’afrontar.

El següent pas és

ajudar-te a solucionar els problemes relacionats amb les finances de manera propera i personalitzada.

Compartiré amb tu el meu coneixement i la meva experiència, sense tecnicismes, simplificant el que és complex i posant en paraules entenedores a allò que et preocupa de manera que sigui comprensible i, per tant, assumible.

El tercer pas és

plantejar una estratègia d’actuació i planificar els passos necessaris per aconseguir els objectius desitjats.

Potser primer em necessites, però molt probablement, després aniràs veient que has adquirit coneixements per resoldre certs temes i jo només seré un suport que està allà en cas de dubte.

Personalització

Cada persona és única amb desitjos, objectius i perfils de risc molt diferents. Per això la meva relació amb cada client també és única. No tinc una “resposta plantilla” que li vagi bé a tothom i que es pugui replicar. Cada cas és únic i per això, agafo tot el que sé i tot el que he viscut i n'extrec el millor i més útil per a tu. I, on no arribi jo, arribarà la meva xarxa de contactes professionals que et podran ajudar i assessorar en tot el que calgui.

Proximitat

Treballo tête-à-tête i en un entorn de confiança per a tu. Això és clau per anar més enllà i arribar a les arrels del cas. De vegades un client em ve explicant-me una situació concreta. Després d’una bona estona de parlar, ens adonem que el punt clau era un altre i que allò només n’era una conseqüència. Aprofundir en les problemàtiques s'aconsegueix amb tranquil·litat i ampliant el radi de conversa.

Coneixement

Ajudo als meus clients a ser més autònoms/es amb les seves finances, simplificant el que és complex i aportant eines senzilles. La meva àmplia experiència en diferents camps em permet assessorar amb una mirada multidisciplinària i molt oberta que fa que puguem abordar una problemàtica des de molts punts de vista

Els beneficis de treballar així són molts:

Eficiència

Treballarem els punts clau perquè notis canvis en tu i en la gestió de les teves finances ben aviat.

Tranquil·litat

saber que el teu cas s’està tractant de forma individual i acurada, et farà dormir millor.

Transparència

desvetllar certs aspectes de les teves finances et farà sentir més segur/a de les decisions que prens.

Coherència

veuràs com totes les peces del puzzle es van encaixant amb la teva manera de viure i amb els teus objectius.

No cal que em prenguis la paraula

Mira què diuen els meus clients:

Partners

Partners

Ajudo a les persones a agafar consciència i coneixement sobre el món de les criptomonedes amb un acompanyament proper i personalitzat.

© 2017-2024 LucasSturm.com